Best of

Lade till en ny sida här på bloggen, Best of (lagom pompöst namn va?), där jag samlar länkar till gamla inlägg här på bloggen som har blivit extra populära. 25 + 25 orsaker att köpa en bok till exempel, minns ni dem? Och så här i bokmässetider kan ni med fördel förfriska kunskaperna i The Do:s and Don’t:s of Bokmässan, eller kanske Tio typer ni möter på bokmässan? Upp till övre balken och kolla!

[Slut på skrytsamt metabloggande.]

8 tankar på “Best of

  1. Vilken UNDERbar idé! Tänk om man hade lite extra enegergi. Skulle verkligen vilka höstpimpa bloggen lite och ändra om, fixa, byta lite utseende och kategorier.. Kanske något för efter mässan.. fast då lär man mest vilja läsa tills man stupar.;)

    • Tack! Svårt att byta kategorier på Blogger tycker jag, men annars är det ju roligt att bloggfixa 🙂 Lite höstlöv skulle ju onekligen matcha dina bloggfärger 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s