Gotta love them crazy cat ladies

Nu må jag egentligen vara mera hund- än kattmänniska (jaja, so shoot me), men bidragen i Feuerzeugs bloggkattutmaning är inget annat än fantastiska! Typiskt bästa bokbloggarmaffian att engagera sig i sådant här, love it! Min personliga favorit var nog Boktimmens ”The Mountain must come to Muhammad”-serie (+ att jag är avundsjuk på att hon och katten läser Särskild).

6 thoughts on “Gotta love them crazy cat ladies

  1. Hoooohohoho! Tack (fast varför skulle jag tacka, det är bidragen som är bra), det var en himla rolig utmaning att göra.

    Älskar också Boktimme-Fia. Tänker personligen belöna henne med öl på Swecon.

  2. Bokbabbel: Tack tack, Mohammad-Sota hälsar miau!
    Feuerzeug: Boktimme-Fia ser fram emot en öl! 😉 Bellis skulle ge mig TRE öl så jag tror jag har min alkoholkonsumtion säkrad. Jag får bjuda tillbaka för att jag fick en ursäkt att bomba bloggen med kattbilder 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s