Bokmässan ohoj!

Nu nu nu är den här, dagarna vi alla (?) väntat på. Jag kommer att för första gången hänga på bokmässan i dagarna fyra, dessutom med seminariekort, så jag är mycket pepp! Och extremt mycket mingel och bloggmiddagar och dylikt är det ju också på G, det har ju verkligen hänt mycket på de senaste åren (läs gärna Book Cover Girls vassa inlägg om det). När jag senast var här, 2010, var de flesta bokbloggare anonyma, vi gick lite ängsligt till ett fik för bloggträff och förnamnen sa oss just ingenting, det var ju blogg-aliasen vi kände till. Nu är vi ännu fler, och nu är det all in liksom, många av oss har förekommit i media som bloggare etc. Intressant det där!

Men ingen tid för sådana utläggningar nu tyvärr, mot mässan! Har iPhonen med, men tror att jag kommer att satsa på att samla intryck under dagarna och sedan blogga ikapp på kvällarna, tidsinställa och sprida ut lite läsning för er under dagarna. Twitter, Facebook och Instagram lär iaf vara i full användning såvida nätet på Svenska Mässan inte kollapsar av att alla andra vill gör just detsamma. Men det får vi se, auf wiederhören!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s