Going home

20120930-154410.jpg

Glömde fota det klassiska ”Vilka datum är bokmässan nästa år?”-fotot, men jag råkar veta att den är 26-29.9! Hoppas vi ses då, själv fick jag ett presentkort på ett fyradagars seminariekort, så jag lär med största sannolikhet dyka upp!

Återkommer ännu med lite mässintryck innan bloggen återgår till sin vanliga lunk, men nu ska jag ägna mig åt min bok och den där lilla chipsskålen i väntan på flyget hem till muminland.

9 tankar på “Going home

  1. Tack för de datumen! De är nu inskrivna i kalendern. 🙂 I år var jag bara en snabbis på mässan under lördagen men nästa år ska jag vara mer aktiv och verkligen ”vara” på bokmässan. 🙂

  2. Den där bilden tilltalar mig något enormt. Inte säker på varför dock, tror inte det är min typ av bok och jag dricker heller inte cocacola… Men jag gillar ändå bilden!
    Hälsa mumin! 😉

    Jag har en fråga till dig; vilken kategori valde du när du gjorde din facebook-sida för Bokbabbel? Funderar på att göra en åt min blogg, men jag kan inte riktigt bestämma mig för bästa kategori. 😛

    • Den första omgången valde mässan själv ut dem, vi i andra omgången fick söka! Kommer säkert upp info om det där vad det lider, skriver om det här också om jag hör något!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s