Post-bokmässeenkät

Bokmässe-enkät, vad är väl bättre än det?  I och med detta inlägg avslutas också bokmässebloggbombandet (bra ord va?) på Bokbabbel för den här gången, tack för att ni läst!

Årets seminarium: Dött lopp mellan Nordens fantasyförfattare på fredagen och Jonas Gardell på lördagen tror jag. Även skräcksemit med Johanna Koljonen som moderator på söndag var bra, men det kan förstås bero på att jag, precis som resten av #boblmaf, har en liten girl crush på Koljonen. Överlag var dock lördagen bästa mässdagen för mig, hann med många seminarier och de flesta var riktigt trevliga och bra!
Årets pryl: Vi fladdrade med visitkorten även i år, men mest fotograferade var nog nagellack (samt vigselringar).
Årets fynd: Gjorde nog inga dunderfynd i år, men en sväng via English Bookshop 3 för 2-monter blev det ju.
Årets räkmacka: Jodå, i år åt jag en! Himla god var den, och mättande! Skulle dock aldrig orka/vilja äta den flera gånger under mässdagarna, en gång räcker bra!
Årets miss: Missade ju minst hälften av alla seminarier jag hade velat gå på på grund av schemakrockar. Men det är ju inget man kan göra åt, tror jag valde ”rätt” seminarium de flesta gånger, så det är lugnt.
Årets mest irriterande: Nope, kommer inte på något här faktiskt *harmonisk* Skulle vara att jag ibland inte fick sömn om kvällarna trots att jag var trött, man går så på övervarv!
Årets roligaste: Dels att bli igenkänd på mässgolvet som vore jag en kändis, haha! Och sedan överlag att få träffa och hänga med både gamla och nya bloggbekantskaper, härligt!
Årets lyxigaste: Att ha tillgång till bloggambassadörernas eget rum där vi kunde lämna jackor och tunga bokkassar, ladda iPhonen och pusta ut/prata med andra bloggare i lugn och ro. Det var även rätt lugnt och skönt i fiket precis utanför rummet, så kring rum R3 fanns det så gott som alltid någon ur #boblmaf.
Årets outfit: Alla barnen hade bloggknapp, utom Bokbabbel då, som hade en med Mumin på.
Årets läsning: En hel del i Lisa Unger på flyget, och så Jenny Valentines superkortis Tio stationer en kväll. Annars blogginlägg i readern, samt noggrant scannande av Twitter så fort tillfälle erbjöds.
Årets signering: Fick min nyinköpta Särskild fint signerad av Nene Ormes, och Anne Holt var gullig och kluddade ner sitt namn i mitt block (hade ingen bok med) som en ”present” åt pappa.
Årets tygpåse: Två. En av Atrium förlag, och sedan Dagens boks nya supertjusiga.

Se även: Post-bokmässa 2005, 2008 och 2010.

13 tankar på “Post-bokmässeenkät

  1. Pingback: ..:: Spetsig.se – en bokblogg ::.. » Arkiv » Bokmässeenkät

    • Kul att höra att det iaf var någon som läste 😉 Kan ju också bli så att de som själva är på mässan inte hinner läsa, och de som inte är det vill/orkar inte 😛

  2. Pingback: Ut ur bubblan? « Eli läser och skriver

  3. Pingback: Boksmällan slog till! « Fru E:s böcker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s