Zombie-dagen

Glömde ju ett livsviktigt tips där i mitt optimera bokmässan-inlägg: var ledig dagen efter att du kommit hem. Många mässrävar åker hem redan på lördag, men det är lite trist tycker jag, finns ju en hel del seminarier och annat skoj även på söndag. Men ledig dag alltså, det har jag i dag, som tur. Har sovit länge, ordnat in en del av de nya böckerna i bokhyllan, packat upp. Ska snart slå på tvättmaskinen med de kulturtantsfärgade (= svarta) kläderna, och sedan fortsätta stirra ut i luften, som den post-mässezombie jag är. Tror att dagens läsning får utgöras av en glassig inredningstidning jag köpte för en facil summa i en av montrarna, samt Kör hårt, Knatten som En och annan bok gulligt nog haffat på ett antikvariat eftersom hon visste att jag samlar på dem. Jag vet inte hur det är med er, men jag blir alldeles varm inombords av sådan bokbloggarkärlek!

P.S. Ett annat oslagbart mässtips är för övrigt Margot Wallströms/Bokbitens här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s