Nu blir’e recensioner

Just nu står jag inför det trevliga lilla problemet att ha läst så mycket att bloggen inte riktigt vill räcka till. Eller, det gör den ju, men jag brukar vilja luckra upp recensionsinlägg med något annat bokrelaterat där emellan*, men då det samtidigt ska balanseras med recensionsdatum blir det att skjuta upp recensioner på böcker jag läste i typ augusti till november. Och det känns lite snedvridet. Därför blir åtminstone den här veckan all about recensioner för att få lite ordning i leden, så bare with me är ni snälla. Det brukar ju oftast dyka upp någon trevlig boknyhet eller snygg bokhylla jag vill skriva om i alla fall. Plus att recensionerna behandlar alla möjliga genrer, föga förvånande lite thrillers, men även t.ex. en biografi och lite urban fantasy!

*) Både för variationens skull, men också för att ni om inte gillar ”fluffet” bättre, åtminstone kommenterar tio gånger aktivare på allt som inte är recensioner. Det här är för övrigt något som går igen på de flesta bokbloggar, och som känns både förståeligt och något paradoxalt.

13 tankar på “Nu blir’e recensioner

  1. Haha, jag satt imorse och filade på ett ungefär likadant inlägg, har redan läst fler böcker i oktober än hela september.. Höstläsningstiden är äntligen här?

  2. Pingback: Från läsproblem till recensionsproblem « Eli läser och skriver

  3. Hehe, jag har precis omvänt problem. Läser så lite att jag måste fylla ut med lite ursäktande fotoreportage och sånt.

    Och vad skulle en bokblogg vara utan recensioner, huh!? Man kan inte enbart ha fluff, då skulle det ju bli en flogg! 😉

    (”Fluff” kallar jag för övrigt den mindre tunga utfyllnaden som ligger ovanpå mina böcker i flyttkartongerna som f.n. står hemma..)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s