Lägesrapport-enkäten

Som ni alla vet kan man inte viska enkät i bokbloggosfären utan att alla hakar på. Och fint är väl det! Den här kommer ursprungligen från Sara BE på Glory Box.

Senaste böckerna jag läste: Precis som Vildvittra Amatka. Dessutom en finlandssvensk dystopi, De hemlösas stad som handlar om ett p.g.a. klimatkatastrofer översvämmat Helsingfors år 2035.
Böcker jag läser just nu: I det bokbabbelska hemmet pågår slalomläsning deluxe faktiskt, varvar älsklingen The Twelve med deckar-rec.ex och har börjat bläddra förtjust i Bodil Malmstens snygga bok om skrivande som damp ner i min postlåda igår.
Böcker jag ser framemot: Nu börjar väl bokhösten så småningom lida mot sitt slut, men det känns som om jag (konstigt och kanske rentav skönt nog) inte har så bra koll på vårens utgivning. Förutom de riktigt stora släppen då, Jonas Gardells två Torka aldrig tårar…-delar+ Berättelser från Engelsfors. Dem ser jag massor framemot!

Senaste filmerna jag såg: För en gångs skull har jag ju faktiskt sett en del filmer på sistone, två filmatiseringar rentav. Var på förhandsvisning av Hypnotisören, och en förkyld söndag gick jag och tittade på Puhdistus (Utrensning). Den senare var sjukt fint filmad, och drabbade en som ett slag i solar plexus. Rekommenderar verkligen!
Filmer jag ser framemot: Här säger jag som Bokstävlarna, The Hobbit. Och så vill jag se The Perks of Being a Wallflower, även om den inte verkar komma upp på biograferna här, morr!

Senaste tv-serierna jag såg: Vi följer med en hel drös med serier den här hösten. HIMYM, Modern Family, Big Bang Theory, Homeland, Revenge, Downton AbbeyTorka aldrig tårar utan handskar, m.fl. Det är ett under att vi får något annat gjort faktiskt!
Tv-serier jag längtar efter: Tredje säsongen Suits (februari väl?) och tredje säsongen Game of Thrones (mars).

Musik jag lyssnar på just nu: Alltså, jag är ju värdelös på musikfrågor. Blir mycket Lana del Rey och First Aid Kit på jobbet i alla fall.
Musik jag ser framemot: Får väl säga julmusik kanske? Obs, inte ännu! Och absolut inte de där uttjatade jingle bellsen som man plågas med så fort man går utanför dörren. Utan de där gamla godingarna som betyder jul för just mig. Det vill säga en skrapig gammal lp med Tommy Körberg och Sissel Kyrkebo.

3 tankar på “Lägesrapport-enkäten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s