Hög var det här!

Säger som Helena: om man skulle få för sig att utropa ett litet köpstopp (obs, det tänker jag inte göra, men jag har hållit mig i skinnet sedan bokmässan faktiskt, förutom The Twelve har jag köpt endast en bok, och den på finska) eller om Sandy, gud förbjude, skulle få för sig att ta en svängom även hitåt, så skulle det liksom inte gå någon nöd på mig bokmässigt. Det här var dessutom ett snabbplock från hyllan, så snabbt att jag glömde ta med Boijans nya tegelsten Blå koral från soffbordet. Och på Kindlur finns en halvläst The Twelve och en hel del annat smått och gott. Mm, böcker. Gotta love them!

P.S. Börjar tydligen bli ringrostig vad gäller bokhögsfoton, ljuslyktan/vasen är ju inte finsk utan dansk design!

13 tankar på “Hög var det här!

 1. Ah, trevlig hög. 🙂 Har läst och gillat minst sex av böckerna och har ytterligare några av dem i ”att läsa”-högen (fast inte just den hög som just nu ligger överst på bloggen). Tack för påminnelsen om McMahon, vore fint att hänga lite med henne innan nya boken kommer i januari!

  Och whatwhatwhat, ny Boije af Gennäs? Jag som inte ens bemödat mig att läsa första boken i serien än. ÄLSKADE Stjärnor utan svindel och gillade även hennes tidigare romaner, men den här bokserien känns… annorlunda. Pretto på fel sätt. Har jag fel? Jag VILL ju gilla.

  • Bara bokmalar har flera att läsa-högar 😉 Trevligt att höra att många av böckerna är bra (men trodde väl inget annat). Ja, McMahon saknar jag lite, kanske borde försöka prioritera henne!

   Jepp, Blå koral är andra delen i trilogin som började med ”Högre än alla himlar”. Som egentligen hade en hel del tafflighet i sig, men som jag vill fortsätta läsa pga handlar om 00-talet och som jag liksom hoppas ska ta sig ännu. Men det är nog ingen ny Stjärnor… tror jag, tyvärr!

 2. Underbar hög! Har inte läst nåon av dem, har en del och vill typ läsa allihop 😀 Har själv en gigantisk hög för tillfället och vill helst läsa alla på en gång 🙂

  • Haha, vilket hög-synk! Måste bli duktigare på att fota högar med jämna mellanrum, det är trevligt att titta på dem och bli påmind om allt underbart som väntar en i läsväg!

 3. Åh, avundas dig lite för att du har The secret history av Donna Tartt oläst 🙂 Gillade den mycket och hade höga förväntningar på Tartts andra bok The little friend men blev rätt besviken… Men The secret history är jättebra!

  • Hehe, det här är något av en stötesten för mig, ALLA andra har läst den (och älskat), och jag har läst typ alla ”rip offs” och gillat dem. Men av någon anledning har jag inte kommit mig för att läsa DHH ännu… Men jag ska!

 4. Pingback: Om att vänta på en bok. « Här ligger jag och filosoferar

 5. Pingback: Högarnas förbannelse | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s