Finlandia-nomineringarna

På tal om litterära pris så har nomineringarna till Finlandia-priset släppts i dag!

Maihinnousu, Riikka Ala-Harja
Popula, Pirjo Hassinen
Dora, Dora, Heidi Köngäs
Is, Ulla-Lena Lundberg
Nälkävuosi, Aki Ollikainen
Mr Smith, Juha Seppälä

Om jag har läst någon av böckerna/författarskapen? Eh, nej. Det tycks inte vara mitt år i år.

Uppdaterat: Häpp, en Ulla-Lena Lundberg-bok har jag läst!

7 tankar på “Finlandia-nomineringarna

  1. Blev så väldigt glad när jag läste att Is fanns bland de nominerad. Det här har jag väntat på sedan jag läste den! (Utnämnde den till höstens stora finlandssvenska roman utan att vid det tillfället ha läst någon annan höstutkommen finlandssvensk roman, så drabbande var läsupplevelsen.) En fantastiskt fin roman, rekommenderas varmt! Nu håller jag tummarna för att Is går och vinner också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s