Bokvåren är räddad!

Puh, här har jag ju, efter att ha blickat på den inte-så-upphetsande svenska vårutgivningen, trott att jag ska vara tvungen att läsa bara hyllvärmare hela våren (å hemska öde, hehe. Har ju samlat på mig en hel del skatter i hyllorna, som den bokhamster jag är, så det skulle knappast gå någon större nöd på mig). Tack och lov kan man lita på att DP-Helena gräver fram anglosaxiska godbitar att hugga tänderna i, klicka er vidare för att ta del av dem!

Och som Helena konstaterar där i slutet av inlägget, visst finns det också en viss charm i att inte veta allt om utgivningen på förhand? Att det fortfarande finns utrymme för roliga överraskningar? Förvisso får jag ju många av ”överraskningarna” via träffsäkra tips från andra bokbloggare, men ändå, lyckan är ju total när man hittar en efterlängtad bok i bokhandeln och bara ”Va? När har den här utkommit?”.

Annonser

4 thoughts on “Bokvåren är räddad!

  1. Bloggsymmetri, så fint! 🙂 Håller – föga förvånande – helt med om att det finns en tjusning i att låta sig bli överraskad. Hoppas på mycket sånt nästa år.

    • Var ju tvungen att länka då ditt inlägg 1) var ett inlägg-on-demand 😉 2) gällde något som i högsta grad intresserar mig och troligen en del av mina läsare också

  2. Ja, men man vill ju inte veta allt för då hinner man ju tröttna innan det kommit ut ens….;) Så böckerna blivit hyllvärmare innan de släppts… huu.. men skulle i och för sig vara bra om man bestämt sig för att köra ett hyllvärmarår.. Borde, borde, borde, ska, ska, ska…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s