Snöstorm och julböcker

Här hade jag tänkt be om tips på julböcker, men så utlovar både Dark Places och Bokomaten en kommande julboksbonanza, så då är det väl bara för mig att luta mig tillbaka och vänta på deras inlägg. Även i nyaste ViLäser finns några juliga böcker listade. Själv är jag på jakt efter något i stil med Dash and Lily jag läste ifjol. Men inte chick lit! Helena mumlade något om Agatha Christie och Maria Lang på Facebook, det låter också mysigt!

snöstormHär i södra Finland har vi för övrigt en helt galen snöstorm på G just nu. Fru Bokbabbels känsla för snö är nog rätt varm, men nu blev det liksom lite väl mycket på en gång. Behöver tack och lov inte lämna mitt trygga fort i dag annat än för att skotta utanför dörren med jämna mellanrum, men tittar klentroget ut i trädgården på hur vårt trädgårdsmöblemang nu har försvunnit under snömassorna som blåser in. Inser att det är för de här tillfällena man bokhamstrar under resten av året, visst?

Önskar er en skön helg och en glad första advent! Ni som följer mig på Instagram (@bokbabbel) såg kanske redan vår adventsstake med vinkorkar?

Annonser

6 thoughts on “Snöstorm och julböcker

  1. Jag avskyr snön och kylan och körde en omläsning av Den unge Werthers lidanden (han skjuter ju sig ungefär i juletid, helt i takt med statistiken). Kanske inte den ultimata julboken men jag älskar den och gillar att få lite Sturm und Drang i själen samtidigt som vintermörkret faller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s