This week, in #boblmaf

Det hände bra grejer i bokbloggosfären igår. Bokmässan avslöjade vem som skulle vara de tolv nya bloggambassadörerna, grattis till er! Ni har ett roligt år framför er! Tror det blir riktigt bra med en lite mindre grupp också, och spännande att Bok & Bibliotek sökte lite mer nischade bloggar i år. Tur att jag var ambassadör redan i år, vet inte om bok+Converse-foton hade räknats som en nisch..?

Bokomaten var gullig och fixade en Spotify-lista med best of #boblmaf när det kommer till julmusik, superkul idé! Obs att listan ännu lever och kan fyllas på, hojta till i Bokomatens kommentarsfält om ni vill fylla på.

Och sist, men absolut inte minst, så startade Bokbiten en digital insamlingsbössa för att via Musikhjälpen skaffa rent vatten åt barnen i slummen. Här hittar ni bössan, som i skrivande stund är uppe i nästan tvåtusen kronor, fint!

Annonser

10 thoughts on “This week, in #boblmaf

  1. Hej vad det händer saker, trots att så många är vintertrötta och julupptagna där ute i blogglandet Sverige (och utanför:) ! Tror nog att du är lika nischad som många andra som kom med i år, det är vi nog allihop utan att tänka på det så värst.:) Rysligheter och svensk samtidslitteratur, t ex? Kan väl funka osm en stämpel även om man sedan avviker från den hela tiden också.;)

    • Ja, faktiskt mycket på en gång även om #boblmaf annars verkar ligga lite i halvdvala! Och du har såklart rätt, klart att jag hade kunnat vinkla till en nisch om jag hade velat/behövt 🙂

  2. Boblmaf rules! 🙂 Bra initiativ där av Bokomaten och Bokbiten.

    Apropå bloggambassaderandet: jag tror att min enda nisch är att jag inte är nischad. och läser allting sist av alla 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s