Ett paket kommer lastat med fiktivt mörker

20121219-194628.jpgI alla fall här i Finland var man tvungen att beställa rätt så tidigt från Adlibris för att hinna få böckerna till jul, så det var nästan som att öppna en julklapp när jag stack ner huvudet i paffkartongen igår kväll. Vilken eminent beställning jag hade fått till! Och mycket dyster: de böcker som inte är thrillers (A Field of Darkness och Island of Lost Girls) är i stället arktisk skräck (Evig natt) eller ungdomsbok om självmord (Hold Still). Längst ner hittar vi andra numret av Books and Dreams, men inte heller det fick visst så bra ”kritik”, så det blir knappast munter läsning det heller.

Men i övrigt alltså, fiktivt mörker, mums! Hoppas – ständigt lika naivt och optimistiskt – på lite lugna lässtunder i jul, med fötterna parkerade i Mr Bokbabbels famn och den ena handen hållandes boken och den andra nedstucken i godisskålen. Lockande böcker har jag i alla fall!

4 tankar på “Ett paket kommer lastat med fiktivt mörker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s