Bloggåret 2012

Vad hände på Bokbabbel under år 2012? För det första var jag en av bloggambassadörerna för Bok&Bibliotek, och det resulterade i en behind the scenes-resa i februari och sedan såklart den alldeles fantastiska och utmattande bokmässan i september. Jag pratade blogg i programmet Radiohuset i juli och sedermera bokmässa i en radiointervju gjord på bokmässan i  Helsingfors. Skulle även ha fått prata Nobelpris i radio, men det föll på att jag inte hade någon röst. Lika bra så, eftersom jag var pinsamt obevandrad i litteraturen vad gäller så gott som de flesta pristagare och -nomineringar den här hösten. Å andra sidan var resultaten i min årliga Nobel-bingo rätt så klena, så jag var inte ensam om den saken. Jag fixade en Best of-sida och sociala media-ikoner till bloggen, och var på en bloggträff i Stockholm som var precis lika nördig (och halloumistinn) som senast. Recenserade böcker, svarade på enkäter, bloggade om allehanda boknördiga ting precis som vanligt. Ett roligt bloggår blev det igen, tack för att ni hänger med!

Sugen på en trip ännu längre ner down memory lane? Se bloggåren 2011 och 2010.

8 tankar på “Bloggåret 2012

  1. Pingback: Bloggåret som gick | Bokbabbel

  2. Pingback: Bloggåret 2014 | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s