Sök, och du skall finna

Ägnade mig igår åt så kallat önsketänkande googlande, och se, den som söker skall finna!requiem Nämligen Requiem, tredje och avslutande delen i Lauren Olivers dystopitrilogi, som kommer till en bokhandel/läsplatta nära dig redan i mars! Den första delen i trilogin är Delirium, en riktigt spännande och medryckande bok som jag tycker har fått alldeles för lite uppmärksamhet trots att den också finns på svenska sedan förra våren.

Har jag redan sagt vilket bra bokår 2013 ser ut att bli?

6 tankar på “Sök, och du skall finna

    • Ja, jag såg på Bonnier Carlsens sida att de tydligen tänker få ut både tvåan och trean i år, finemang! Visst skulle böckerna förtjäna mer uppmärksamhet ja?

  1. ännu ett wohoo-moment! jag har ju faktiskt dig att tacka för att jag överhuvudtaget började läsa delirium. ett minus med böckerna är ju faktiskt omslagen, jag tycker de är ganska hemska.

    • Vad trevligt att jag inspirerade! och ja, omslagen ska vi bara inte tala om! För första gången i cirka världshistorien är det finska faktiskt mer lyckat (även om det är väldigt basic). Tycker det är väldigt synd, är övertygad om att det har skrämt bort en potentiell läsare eller två!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s