Jag packar min väska för värmen

underytan2På torsdag åker Mr Bokbabbel och jag iväg på en dryg veckas vintersemester till värmen. Jag gör inventur på Kindlen, stryker med fingrarna längs bokryggarna i bokhyllan och småmyser inombords. Så där preliminärt och optimistiskt hade jag tänkt läsa följande böcker:

Among Others, Jo Walton
The One I Left Behind, Jennifer McMahon
You Had Me at Hello, Mhairi McFarlane
The Burning Air, Erin Kelly
Wool 1-5, Hugh Howey
Bright Young Things, Scarlett Thomas
The First Verse, Barry McCrea

Som synes en stark thrillerbetoning, men i övrigt tre rätt så otippade genren som jag annars sällan läser: fantasy (Walton), chick litt (McFarlane) och science fiction/dystopi/postapokalyps (Howey). Vi får förstås se hur mycket jag kommer att hinna läsa av det här, men tycker det är en rätt intressant mix jag fick till i alla fall!

6 tankar på “Jag packar min väska för värmen

  1. Åh, tycker att alla flyr till värmen nu.. Förstår inte varför inte jag också är där! 😉 Eller jo det förstår jag ju, skola jobb och pengar hindrar men ändå! Skulle må sååå bra av lite sol nu.

    • Blir onekligen skönt med sol nu, jag gillar nog vintern men tycker den har varit ohemult mörk trots att vi haft snö och en del minusgrader, väldigt lite sol dock :/ Kämpa på med skolan!

    • Nä, visst ser den ganska ”normal” ut, listan? Fast Mr Bokbabbel (och egeeentligen jag också iofs) vill göra en del utflykter, och mot slutet av veckan blir det sedan citysemester, så det är lite oklart hur mycket lästid det sist och slutligen blir. Bäst att vara förberedd på alla eventualiteter bara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s