Nytt i bokhyllan!

20130219-200918.jpg

Många är de inredningsbloggare som klagar på ljuset just nu, att de inte vill fota med blixt etc. Men det är svårt för oss bokbloggare också! Se nu bara vilken platt och trist bild, godsakerna till trots. Inga blommor, inga Converse, inga vinglas. Trist trist.

Med tanke på att jag häromdagen hade en kund som köpte 22 (!) böcker, ser min lilla julklappspresentkortsbeställning* rätt mager ut (det blev rentav pengs kvar på presentkortet, yay). Men är riktigt nöjd ändå, faktum är att jag tror att man ifall man googlar begreppet ”liten men naggande god” får upp just den här bilden. Tell the Wolves I’m Home har jag velat läsa sedan JohL hyllade den på Bokhora, men jag väntade snällt tills den kom i pocket, samt jagade den fruktlöst i Arabemiraterna. Ett Äntligen! är således på sin plats här! The Name of the Wind har jag varit smånyfiken på länge, och när sedan Nina hyllade den i vart och vartannat blogginlägg förstod jag att det var dags att slå till. Och ja, The Crazy School är fortsättningen på serien om Madeline Dare, smart -ish på internatskola.
Liten men naggande god, som sagt.

*) Kanske ett nytt ord till den ordsamlande Mind the Books samling?

6 tankar på “Nytt i bokhyllan!

    • Ja och man vill ju att titlarna/pärmarna ska synas samtidigt som blixten förvränger allt och gör det isande blått och blää. Men innehållet känner jag starkt för!

  1. Ah, The Name of the Wind. Som den frånvarande Tystnad-medlemmen Daniel en gång uttryckte det: ”Det är ju standardfantasy, fast bra!” 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s