Holton inget för mig, men kanske för Morton-fansen?

Summer in the South av Cathy Holton XXX+
summerintesouthMörka släkthemligheter i Southern Gothic Tennessee-miljö, visst låter det lockande? Det tyckte jag i alla fall när jag såg Inky Fingers blogga om den, och i något skede ramlade boken bort från önskelistan och in på läsplattan.

Men… Boken är förvisso allt vad beskrivningen lovar. Snygga män som kämpar om författaren Ava som sitter i en gammal släktvilla och skriver på sin första roman. Excentriska gamla damer som dricker cocktails varje kväll klockan sex och som bevarar såväl gamla släktklenoder som släkthemligheter. Ändå tänder det aldrig till för mig. Boken har fått många stjärnor på Goodreads och Amazon, så det är mycket möjligt att det är mig det är ”fel” på. Lite som med Kate Morton, släkthemligheter i brittisk miljö-författaren som alla avgudar, men som jag känner ett svalt ”Det här var ju helt trevligt men inte min grej” för.

8 tankar på “Holton inget för mig, men kanske för Morton-fansen?

    • Hihi, är det du eller pocketen som stavat? 😉 Ja, tycker nog du kan prova, jag gillade ju också beskrivningen men saknade nåt, men du har väl gillat Morton & co, så go for it! Hade den varit en pocket hade jag kunnat posta den åt dig, men tyvärr kan man inte vara så nobel med e-böcker 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s