Family Living

Family Living, den ostädade sanningen av Lotta Sjöberg XXXX+
family2Det här känns som ett mellanting av roman, humorbok, coffee table-bok kanske? En slags fristående fortsättning på den roliga Bebisbekännelser, när familjen nu har tre barn och det börjar bli trångt om saligheten i den lilla lägenheten. Tänk om de skulle flytta till hus i stället, tänk vad perfekt allt skulle bli då!

Family Living driver varmhjärtat med både ljust&fräscht-trenden, men framför allt med livet som småbarnsförälder. Den eviga vardagskarusellen, känslan av att inte räcka till, och samtidigt känslan av att man gör vad som helst för sina barn.

family3

Varje ”stripp” är en sida eller ett uppslag långt, och är för det mesta rätt så fristående. Jag tänker att många av stripparna skulle kunna passa bra som kalenderbild eller vykort, varsågod för den idén bara, Lotta!

Rolig läsning garanteras! Fast till skillnad från Bebisbekännelser kanske du måste känna mottagaren tillräckligt bara för att veta att hen inte blir sårad ifall du tänkte ge boken i gåva…

5 tankar på “Family Living

  1. Pingback: En mörkare Sjöberg | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s