När ska vintervindarna vina igen?

”Give me priests who are fat and corrupt and cynical,” he told Haldon, ”the sort who like to sit on soft satin cushions, nibble sweetmeats, and diddle little boys. It’s the ones who believe in gods who make the trouble.”

Åh Tyrion! Och åh George R.R. Martin! Nu får du nog ta och speeda upp ditt skrivande lite, för jag har ”bara” sjuhundra sidor kvar av det som för tillfället existerar av A Song of Ice and Fire. När kommer sexan, The Winds of Winter? Längtar redan.

8 tankar på “När ska vintervindarna vina igen?

  1. Är själv bara halvvägs igenom del tre så jag har några sidor kvar innan jag behöver fundera på när sexan kommer. Men hoppas den kommer innan jag är klar med del fem :).

  2. Haha, så bra citat. 🙂 Själv peppar jag mest inför tredje säsongen av tv-serien som kommer snart. Resten av böckerna kan jag läsa, eh, någon annan gång. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s