Inget läst = inget skrivet

Mycket ovanlig situation detta: har inga böcker att skriva om! Vanligtvis brukar böckerna samla sig på hög och ibland kan det nästan vara lite jobbigt att släpa efter med recensionerna, men den här omvända situationen kan jag inte minnas att jag befunnit mig i under hela min bloggkarriär. Det här beror naturligtvis på en dålig läsmånad, samt att det lilla jag läser/läst antingen är tegelstenar som tar sin lilla tid att harva igenom, eller sedan är ett uttifuttigt recex som jag inte kan skriva om förrän i april.

Men men, snart är det påsk och några dagar ledigt, då tänkte jag ägna mig åt detta:

stigner

 

Om det blir de resterande hundratals GRRM-sidorna eller påskekrim för hela slanten återstår att se. Hoppas oberoende kunna återuppta min balans av recensioner och övrigt bokprat inom kort!

2 tankar på “Inget läst = inget skrivet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s