Dagens dilemma

20130329-215957.jpg

Ska Berättelser från Engelsfors stå bredvid Cirkeln och Eld eller i min lilla graphic novel-sektion i bokhyllan? Sådär i vanliga fall skulle jag såklart säga graphic novel-sektionen, men BFE hör ju så oerhört mycket ihop med de andra två… Knepigt!

 

14 tankar på “Dagens dilemma

  1. Aj då, jag har inte tänkt på att det problemet kommer att dyka upp snart. Just nu säger jag seriehyllan, men jag kanske ändrar mig efter att jag har läst den.

    • Okej, så att serieboken aldrig står ensam alltså? Mm, kanske det. Fast Nene Ormes hade ställt den i seriehyllan bredvid de andra tecknarnas alster, det var också helt smart – även om jag inte har några av deras album

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s