Bokbabbel <3 biblioteket

Ah, har så bra biblioteksflow just nu! Läser om intressanta böcker JohL och Onekligen har läst och ba: klick klick så är de reserverade i HelMet (bibliotekskatalogen). Hör talas om att den finska författare jag läste två böcker av i rask takt tidigare i vintras tydligen har en tidigare bok – klick klick så är den på väg mot reservationshyllan med en lapp med mitt namn i den också. Sen har jag bläddrat och läst i en himla fin inredningsbok (kan man säga så?) också, ska skriva om den härinne någon dag. Och så har jag gjort några inköpsförslag, och åtminstone ett har gått igenom. Bara de ännu köper in Jessica Kolterjahns nya Den bästa dagen är en dag av törst så är jag 100 % lycklig typ.

Bibliotek alltså. Himla fin grej!

15 tankar på “Bokbabbel <3 biblioteket

  1. Hyvä kirjastoflow on onnekas asia! Minulla ei juuri nyt ole yhtä hyvä tuuri, kaikki ihanat varaukset jumittavat ties missä – ja tällä tuurilla saan ne kaikki hyppysiini samaan aikaan…

  2. Biblioteksflow! Ihana sana. 🙂 Suomessa on kyllä yksi maailman parhaimmista kirjastolaitoksista ja tänään kirjastot.fi-sivustolla olikin uutinen tutkimuksesta, jonka mukaan suomalaiset ja tanskalaiset ovat maaiman innokkaimpia kirjastokävijöitä. Ei ihme!

    • Ihan itse keksimä sana 😉 Kiinnostava uutinen toi, Ruotsissakin taitaa olla innokkaita kävijöitä, tai sitten mulla on vähän vääristnyt kuva kun olen saanut sen kuvan kirjablogistien kautta 😛 Täällä pääkaupunkiseudulla HelMet palvelee hyvin kun voi varata/lainata kaikilta kirjastoilta

  3. Pingback: Böcker och annan magi | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s