Raamt kommer till Viirus

Att Kaj Korkea-Ahos roman Gräset är mörkare på andra sidan ska bli pjäs på Viirus var ju en trevlig nyhet! Blir intressant att se hur de gestaltar Raamt t.ex.!

Att böcker blir film händer mest hela tiden*, men det känns som väldigt länge sedan jag såg en pjäs baserad på en bok. Tänkte jag alltså skriva, tills jag insåg att de två senaste pjäserna jag sett (I taket lyser stjärnorna och Kristina från Duvemåla) är very much baserade på böcker. Oh well, kul med (och för) Korkea-Aho oberoende!

*) Se nu bara på hur jag har kategoriserat det här inlägget t.ex. Ingen teaterkategori fanns att tillgå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s