There’s more to life than books?

Jobbar åtta timmar i den li(l)a bokhandeln.
Mathias svänger förbi och lånar mig New Yorks gudar (läspepp!).
Hoppar på bussen med nya bokpodden Bokmärkt*.
Stampar ilsket med foten i marken när jag upptäcker att biblioteket stängt tidigt i dag, jag som skulle hämta en reserverad bok!
(Handlar mat.)
Kommer hem och skriver detta inlägg på min bokblogg.

*) Gillade! Var lite skeptiskt till att det skulle räcka att prata om bara en bok (Konsten att var kvinna) i en halvtimme, men det fungerade över förväntningarna. Kanske extra intressant när jag själv läst boken, men kommer definitivt att fortsätta lyssna. Har blivit en extrem podcastknarkare, kan riktigt se framemot bussresan till jobbet nu när jag vet att jag får lyssna på något intressant.

6 tankar på “There’s more to life than books?

  1. Kul att du fått New Yorks gudar nu! Tror du kommer gilla mycket. Hoppas översättningen håller – stora delar av boken är skriven på tidsenlig slang (flash) som möjligen kan bli knepig att få till på svenska. Ser fram emot läsrapport!

    • Ibland måste man nog lyfta extra mycket på hatten åt översättare ja! Läser Herngrens nyaste just nu (känner hittills ”Tjaa” tyvärr) men efter det kanske?

  2. Äsch, inte stampa ilsket. Biblioteksanställda behöver ju också sluta tidigt ibland!
    (själv bor jag i en förort där biblioteket numera är helt stängt om fredagarna, så jag har lärt mig den hårda vägen att alltid kolla upp öppettider på nätet)

    • Ja, det är klart att de ska få ha det, men öppettiderna är inte så logiska (t.ex. väldigt länge öppet på valborgsmässoafton men sedan stänger de tidigt dagen för Kristi himmelfärd). Men oj, fredagsstängt är ju faktiskt ”radikalt”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s