4 tankar på “C’est quoi?

    • Hrrrrm… Nej, jag undrade lite varför Enligt O alltid envisades med de där klämmarna runt ordet O_o För att vara språk- och ordintresserad så har jag lyckats med sådana här grejer pinsamt många ggr faktiskt, några exempel är på finska som inte går att förklara så här, men lika pinsamt varje gång!

      • Haha, jag vet vad du menar! En gång när jag gick på högstadiet och stod med min klass och väntade på bussen utbrast jag ”Abonnerad, var ligger det någonstans?” när en buss åkte förbi. Uttalat med samma intonation som Bonnevie, typ. 😉 Gud så retad jag blev för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s