Fredagsshopping

20130524-151026.jpg

Häpp, kolla vad jag kom hem med i dag då! En absolut must have i bokhyllan ju, det intressanta ämnet övervikt & bantning kan väl inte bli annat än guld i Shrivers händer hoppas jag?
En dag ska jag ta mig igenom Shrivers backlist också, jag har läst fyra av hennes böcker (förutom Kevin måste ni läsa The Post-Birtday World! Så. Himla. Bra.) så det finns väl åtminstone tre-fyra att läsa när jag får tid över som gammal och grå kanske?

3 tankar på “Fredagsshopping

  1. Alltså, PEPPEN! Hennes senaste böcker har tyvärr inte alls känts särskilt relevanta eller intressanta (för mig, vill säga) men detta låter hyperintressant och recensionerna har också varit goda. Som sagt: Kevin och Post-Birthday World!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s