The results are in…

Bokbloggarmaffian has spoken och resultaten i Gillian Flynn-undersökningen är klara! 104 människor röstade, och flest röster (28,85 %) fick alternativet att man ännu inte läst alla tre böcker. 16 % av er sade sig ännu inte ha läst en enda Flynn-bok, skäms på er! Ni har dock helt fantastisk sommarläsning framför er! Men av dem som hade läst alla tre böcker, röstades det så här:

Som jag gissade var Gone Girl minst populär (16,35 % av rösterna). Den är ju bra, men den är inte Flynn supreme. På andra plats med 18,27 % av rösterna kom Dark Places, vilket betyder att twelve points går till min personliga favorit Sharp Obejcts som också 20,19 % lade sin röst på. Så nu vet vi!
Tack till alla som röstade!

7 tankar på “The results are in…

  1. Skäms på mig, ja.. Inte läst en enda av dem. Men Dark Places kommer ut i pocket på svenska i sommar. Har du bara läst henne på engelska? Tänkte om du visste något om översättningen.

    • Ja, bara läst på engelska! ”Sharp Objects” översattes (”Vass egg”) för länge sedan, den översättningen lär vara helt fruktansvärt dålig. Men Modernista har ju tagit tag i översättningen och utgivningen igen, och då har den väl varit okej tror jag!

  2. Som Gone Girl förespråkare tycker jag inte fyra rösters övervikt för Sharp objects är så mycket:-). Men visst, tycker Sharp Objects var lika bra den med, fast på ett annat sätt. Alla tre av hennes böcker är ju suveränt bra, läs de som inte gjort det än!

    • Det blev faktiskt oväntat jämnt ja! Och de är ju verkligen olika också, och inte direkt som om någon skulle vara dålig. Alla är ju superba, kan avundas dem som fortfarande har olästa Flynn-böcker kvar!

  3. Pingback: Bokbabbel 2011-2014 | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s