Shopping och sommarhögsfundering

20130606-053414.jpg

Why hello there du lilla naggande bokbeställning! Trots mitt inlägg igår känner jag att åtminstone en somrig bokhögsbild måste tas – må så vara att jag kanske avviker från den direkt då tillfälle ges. Men a) det är alltid fint med bokhögsbilder och b) det är bra att då och då få en liten överblick på vad det egentligen är jag har samlat på mig i de där hyllorna.
Men först ska jag vänta hem de här godbitarna! Visst andas de här böckerna sommar? Eller Sittenfeld andas kanske bara fabulousness?

6 tankar på “Shopping och sommarhögsfundering

    • Nå gissa vems blogginlägg fick mig att reagera på att herr Kennedy nu finns i pocket? Jennifer Weiner kan det gå hur som helst med, men nu hade ju även Johanna L gillat henne, och enligt experten Helena D är den här den bästa (och minst chick littiga) av Weiners böcker. Lite Cape Cod-dos gör gott i sommarsolen tror jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s