Penguin Book Truck & Pushcart!

penguintruck1penguintruck2

Glad fredag önskar jag er med de här granna bilderna på Penguin Book Truck som kör runt till bokrelaterade evenemang och festivaler i U.S.A. Och den lilla Penguin-kärran kommer att skuffas till bokhandlar, sandstränder, sommarteatrar m.m. Gulligt! Hur är det Calliope, har du möjlighet att jaga den och ta en bild live? Vi andra får nöja oss med att följa den på Twitter.

10 tankar på “Penguin Book Truck & Pushcart!

  1. Gud så fiiiin! Eller fina, de var ju två. Önskar verkligen att jag kunde få se den live här någonstans men det där schemat de hade på hemsidan var ju inte direkt Calliope-anpassat … Nåväl, nöjer mig med att se på de fina bilderna här så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s