Seminariekrockarna (jo, jag vet att det är över tre månader dit)

… och fem minuter senare sitter jag och frustar ilskna Nej! ut i luften. Seminariekrockarna, en bokmals största gissel efter reservationsköer på biblioteket och bokhyllor vars hyllplan rasar av tyngden. Har hunnit till fredag i programmet och på fredag eftermiddag går det inte mindre än fem (!) seminarier jag är intresserad av helt på varandra. Nya finlandssvenska författarskap, Sofia Nordin, Caitlin Moran, Johanna Lindbäck och Lisa Bjärbo. Och så ett jättesemi dit alla (även jag) kommer att styra stegen: Knausgård sluter cirkeln. Gnnngh!

2 tankar på “Seminariekrockarna (jo, jag vet att det är över tre månader dit)

  1. (Mummel mummel…och försöker ignorera det här inlägget om bokmässan som jag inte kan åka till…) men vill bara säga att vad snyggt du har fixat till här på bloggen 😀

    • Ja du bor onekligen ännu längre bort från Göteborg än jag här i Finland..! Men tack hördu, har länge tänkt att jag vill göra något, är kanske inte hundra procent nöjd med headern ännu, men lite omväxling i alla fall! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s