Omläsning inför Finncon

Jag har den senaste tiden haft nöjet att läsa om Cirkeln och Eld. Det här var något jag annars också hade tänkt ta tag i före släppet av Nyckeln i november (gigapeppen!), men nu fick jag en ännu större anledning i och med att jag ska agera moderator på en av programpunkterna på Finncon nästa vecka! Engelsfors ABC heter programpunkten (lördag kl.13-14) och det var så himla roligt att bli tillfrågad!
Och vilket intressant program sedan – jag är ingen jättestor fantasy- och science fictionläsare, men kolla författarnamnen! Förutom Mats & Sara t.ex. Nene Ormes, Karin Tidbeck, Maria Turtschaninoff, Hannele Mikaela Taivassalo och Mia Franck! Vill absolut försöka hinna kolla in några andra paneler och programpunkter när jag är där.

Här kan du läsa mera, och här är en lista på det svenskspråkiga programmet (programmet går på tre språk). Komsi komsi!

P.S. Om böckerna håller för omläsning? O ja!

7 tankar på “Omläsning inför Finncon

    • Hinner tyvärr inte till din panel eftersom vi ska ha grillfest den kvällen och då tror jag att värdinnan måste vara hemma? Men kanske vi kan ses över ett glas, som på bokmässan, göra det till en nobel tradition liksom?

  1. Önskar att jag hade varit där – kommer det finnas inspelat efteråt? Så himla kul att just du ska intervjua Sara och Mats. Hälsa alla jag känner. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s