Bibbalån just nu

Show me your biblolån, uppmanar Johanna L, och jag hakar på även om jag kallar bibliotek för bibba här i södra Finland. Härhemma har jag faktiskt inte mer än tre böcker för tillfället (varav en är en teoribok till gradun):

Den bästa dagen är en dag av törst, Jessica Kolterjahn
Fjärilseffekten, Karin Alvtegen

Båda är lästa och ska lämnas tillbaka till biblioteket i dag, då jag samtidigt ska plocka upp Daughter of Smoke and Bone av Laini Taylor. Bokstävlarna skrev om den, och jag blev nyfiken och reserverade, extra lyxigt nu när reserveringarna ju är gratis. Innestående reserveringar är:

Zelda vs patriarkatet, Lina Neidestam
Flickan på tavlan, Rebecka Åhlund
Vi är inte sådana som på slutet får varandra, Katarina Sandberg
NOS-4R2, Joe Hill
Divergent, Veronica Roth

Plus ytterligare listan på biblioteksböcker jag någon gång vill låna och läsa. Så ja, jag älskar bibliotek nästan lika mycket som Johanna!

2 tankar på “Bibbalån just nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s