Konkurrens

vinterkriget2This just in: Philip Teirs roman Vinterkriget fick precis seriös konkurrens i ”tävlingen” om höstens snyggaste omslag (även om Marcusbiblioteket redan korat vinnaren, just Teirs bok). Jessica ”Ord och inga visor” Johanssons debut Thrillerliv är utmanaren. thrillerliv

OMG läs- och ägarpeppen nu, fast jag får vänta till augusti respektive september för att peta på böckerna live. Vilket omslag föredrar ni?

15 tankar på “Konkurrens

  • ”Vinterkriget” har så otroligt vackra färger, medan ”Thrillerliv” känns avskalad och samtidigt otroligt suggestiv. Blir spännande att jämföra dem i verkligheten också! Samt läsa, såklart 😀

 1. Pingback: Omslaget till min debutroman (v.g dregla fritt) | ord och inga visor

 2. Måste säga att du har en poäng i att det här omslaget är sjukt fint också. Nu har jag inte katalogen framför mig men visst är det ett helt annat omslag i den för Thrillerliv? Med typ ett litet foto på omslagets mitt? Jag längtar också efter att ha dem i handen och jämföra nu 🙂

  • NU HAR JAG JU ALDRIG HAFT TILLGÅNG TILL SvB:s KATALOGER! Ursäkta, blev visst lite avundsjuk där 😛 Men som sagt har jag inte bläddrat i den, utan bara sett bokomslag på förlagens hemsidor och/eller FB. Bodil Malmstens loggbok verkar ha bytt namn, så mycket möjligt att Thrillerliv bytt pärm 🙂 Vi får definitivt göra en ny jämförelse live!

    • Nu minns jag ju inte omslaget mer detaljerat än så (äger inget eget ex av katalogen jag heller faktiskt *martyskap!!!!*) men jag tycker också om detta omslag mer! Det andra var mer anonymt och påminde väl lite om ”Darling river” på ett lite halvvagt sätt? Eller är det helt och hållet mina egna fantasier/psykoser jag minns nu?

      • Men gud. Kontentan är att vi båda är genier, så måste det ju vara. Och att jag måste hitta sätt att frigöra mer tid för twitter så vi kan ha tankesmedja oftare för våra fantastiska hjärnor 🙂

       Förresten ”ert rika land i väst.” Fan vad roligt 😀

       Har du hittat nån Zelda-langare eller vill du anlita mig?

       • Ja! Vi har ju samma arbetsgivare också, så vi måste ta ett snack med dem 😉 Ja, landet i väst menar jag 80 % ironiskt, MEN jag brukar ha en lista på grejer att skaffa när jag är i Sverige. Främst typ magasin iofs, men också t.ex. mandelbiskvier åt familjen 😀
        Tusen tack, har hittat en Zelda-langare for now, men lägger ditt erbjudande bakom örat! Hojta om jag ska langa… ööh, salmiak härifrån?

    • Tycker jag ber folk langa över saker helt tillräckligt redan, pinsamt att bo i denna öststat och vara beroende av ert rika land i väst O_o Har faktiskt fått låna Pias användarnamn någon gång, men mailet med inloggningsuppgifterna har försvunnit till Facebooks mystiska arkiv tyvärr

 3. Pingback: Fem snygga omslag | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s