Synska tvillingpar x2

Inspirerad av många finska bokbloggare som körde ett 24-timmars läsmaraton igår, de lyckostarna, kom jag hem från jobbet och planterade mig i soffan (det var en mulen dag) och bestämde mig för ett eget minimaraton jag också. 3,5 timmar läsning, nästan fyra,blev det och jag lyckades hålla mig borta rätt bra från sociala media under tiden också. Resultat: 1 st nöjd Bokbabbel och 1 st utläst Sisterland. Recension kommer nästa vecka, men är inte sjärnögd i alla fall, det kan jag säga redan nu.

Imorse slängde jag ner en bok i väskan och hade helt glömt bort att Kaninhjärta, som det blev, minsann också handlar om ett par synska tvillingar! Lite underligt sammanträffande kan jag tycka, tvillingar läser jag ju gärna om och har följaktligen en del sådana böcker i hyllan, men just synska tvillingar har jag nog aldrig läst om förutom i just de här två böckerna. Och så någon special-Pascal då, kanske med något jultema? En av de där tjockare och mer deckaraktiga Tvillingböckerna var det iaf.

7 tankar på “Synska tvillingpar x2

  1. 24h! gillar verkligen idén, men måste ha min skönhetssömn : )
    3,5 låter perfekt. och som du säger får man anstränga sig för att lästiden inte ska bli bruten av soci-jala medier

    • Tror inte någon läste riktigt så länge, men tanken var iaf att prioritera läsningen till max!
      Ja, det är ju lyxigt att vara uppkopplad hela tiden (för att Instagramma boken man läser t.ex. ;)), men särskilt produktivt för läsningen är det då inte

  2. Det finns en Tvillingarnabok där Jessica vaknar under en mindre jordbävning i Sweet Valley och är den enda som gjorde det, alla andra sov bara igenom den, och får hybris och tror att hon har någon slags jordbävningradar och förutser en ny jordbävning en vecka bort. Hade svårt att tänka på annat när jag läste Sisterland 🙂

  3. Pingback: ”Hon gav dem namn som kan sitta ihop” | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s