Weiner goes beach house

Fly Away Home av Jennifer Weiner XXXX
flyawayBok av nyfunnen författare som utspelar sig i ett beach house och dessutom andas lite American Wife tack vare en av huvudpersonerna som har stått i skuggan av sin senatormake hela deras vuxna liv? Ja tack liksom, och puh för att förväntningarna också infriades. Även om det var lite si och så med det där beach house-huset faktiskt, för enligt bakpärmen skulle senatorfrun Sylvie dra sig tillbaka dit för att slicka sina sår efter en otrohetsskandal och sedan få sällskap av sina döttrar (golden girl Diana som plötsligt hoppat över skaklarna och släktens svarta får, lillasystern Lizzie, som är fresh out of rehab). Och jo, så blir det förvisso, men först efter drygt halva boken, först ska vi få följa döttrarnas vedermödor på hemmaplan innan de kan retirera till huset i Connecticut. Mot slutet av romanen får jag plötsligt hjärtat i halsgropen då det vankas Thanksgiving och det ser ut att bli äckelputtinuttigt på det sättet jag inte vill läsa om. Men nej, Weiner styr förbi det och jag kan pusta ut och vara helnöjd med min läsning!

2 tankar på “Weiner goes beach house

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s