A chance to still not read all those books…

holidaynotread

 

Nu, nu börjar den, äntligen! Två darrande timmar bort hägrar semestern, och jag tänkte tillbringa den ungefär som på bilden. Sommarstugeverandan, egna trädgården och kanske även ett båtdäck väntar, men allra först flygplansstolen för en semester-kick off till Barcelona! Tyvärr har jag en monstertent som väntar dagen efter semestern (the horror!), så näsan måste tyvärr peka nedåt mot helt andra sidor än på en drömsemester. Men en del fiktion ska definitivt klämmas in ändå, annars går jag ju under..!

13 tankar på “A chance to still not read all those books…

  1. Usch, jag skulle ha svårt att koppla av på semestern med en monstertenta väntande direkt efter. Hoppas du har lättare för det. Ha en underbar (läs) semester! Och lycka till sedan på tentan
    🙂

  2. Hoppas du får det underbart i Barca och naturligtvis även på resten av semestern. Man måste inte hinna läsa allt, det gör du så ofta annars..;) MVH Hon som också har semester idag och ägnar sin lediga dag åt att… surfa bloggar…:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s