Redo

tvåvI dag har jag ordnat om lite i bokhyllan. Gallrat ut några böcker (det är en styggelse ja, men även ett måste när man köper och får så många böcker som jag), men främst ordnat om och effektiverat hyllanvändningen. Så nu är jag redo. Kom bokhöst, kom egocentriska efterlängtade män, jag är redo!

P.S. Nej, det är varken Mr Bokbabbel eller vårt hemmabibliotek på bilden. Tyvärr, får man väl säga (gällande hyllorna dårå. Mr B är bra som han är).

8 tankar på “Redo

    • Ja du har ju blivit riktigt duktig på dem! Jag försöker också främst kolla Kindle-versioner, men priset avgör, och vissa böcker vill jag helst äga fysiskt. Men en del till Kindle iaf, och från biblioteket förstås, så att det hålls lite i schack åtminstone…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s