Läsrapport: 1/10 in i ”Min kamp 6”

I mina egna ögon var jag en bättre författare än de flesta andra.

Vi befinner oss i tiden kring att första delen av sviten ska ges ut i Norge. Herr Knausgård växlar tvärt mellan tvärsäkerhet (se ovan) och bråddjup osäkerhet. Och jag trivs i och med texten, även om luntan är så gott som omöjlig att läsa i annat än sittande vid ett bord som om man studerade någon gammal skör bibel. Håhåjaja. Förstår att alla Knausgård-motståndare får vatten på sin kvarn i och med det här inlägget, men jag säger er: ni vet inte vad ni går miste om!

3 tankar på “Läsrapport: 1/10 in i ”Min kamp 6”

  1. Minä en ilman blogeja tietäisi Knausgårdista mitään. Omassa hyllyssäni odottelee Taisteluni 1, jonka aion ihan varmasti jossain vaiheessa lukea. Jos se on hyvä,niin sittenhän on vain ihanaa, että osia riittää. Siihen mennessä, kun minä pääsen sarjaan kiinni, on varmaan kaikki osat jo suomennettu. 🙂

  2. Pingback: Om att välja diskhon framom diskursen | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s