#mässdress inför #bokmassan, Bokbabbel har tipsen!

Bokmässa nästa vecka, och redan ett tag har det surrats om #mässdress och frissabesök på Twitter. Viktiga grejer det här med outfits alltså, för dessa fyra dagar om året förvandlas bokbloggare och förlagsfolk plötsligt till fashionistor. Om fantasin tryter vad gäller plundrandet av den egna garderoben inför ”modeveckan” kommer här några tips.

För kroppen:lotrklänning

Den här klänningen med en karta över Lord of the Rings-landskapet sticker du ut i, och inte bara för att den är vit medan alla andra är klädda i svart..!

För fötterna:lilleprinsenskor

Ok, de är säkert inte jättebekväma att tillbringa tio timmar på mässgolvet och efterföljande sex timmar på Park med. Men all uppmärksamhet de genererar kommer kanske att vara värt alla blåsor och avdomnade tår?

För naglarna:hpnaglar

Ni minns väl The Book Ponds nagellacksinlägg från förra året? Just det, här läggs det minsann fokus ner på minsta detalj! Coolast i stan – eller åtminstone på Svenska Mässan – blir du med de här Harry Potter-dekorationerna.

För babyn:gryffindorable

Bokbloggare kan ha svårt att hålla sig borta från bokmässan även med en liten bebis på armen – och vad är väl bättre än det, den lilla ska gärna fostras till bokkärlek så tidigt som möjligt, och i #boblmaf finns det alltid någon som kan passa vagnen om du behöver smita på toa. Passa dock gärna på att klä även din bebis i något boknördigt, förslagsvis den här bodyn med såväl nördreferens som ordskämt. Extraordinary!
Även Bokomaten tipsar om hur du klär din boknördsbebis, och händelsevis har även den outfiten Harry Potter-tema..!

Själv kommer jag fantasilöst nog köra min gamla klassiker, mässblusen med världens bästa text. Och seminariekortsbanden piffar ju upp de mest enfärgade outfits förstås.

9 tankar på “#mässdress inför #bokmassan, Bokbabbel har tipsen!

    • Ser fram emot att se vad du hittar på utgående från tipsen 😉 Ja fy, jag skulle knappast ens kunna vackla från en monter till en annan i de där skorna, men fina är de

  1. Bloggtröjan är sååå bra! Vill också ha en! Jag ska ha antingen en t-shirt med text Lex Bok (Sara Kadefors) eller Jag är ju så jävla easy going (Jenny Jägerfeld).

    • Älskar den, och älskar också hur folk läser texten och flinar 😀 Jag ska också få en Jenny-t-shirt, hade inte ens tänkt på att mässan ju är perfekta stället att ha den på isf!

  2. Pingback: #mässdress med fotfokus | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s