Mera Caitlin

20130927-163615.jpg

Jepp jepp, alldeles nyss stod jag en halvmeter från Caitlin Moran! Spontana intryck från 20 minutersseminariet: Åh! Vilken rolig kvinna! Vilken scennärvaro! Och att det här måste vara ett av ytterst få seminarier jag varit på där publiken är så trollbunden att ingen sitter och surfar/bläddrar i mässprogrammet. Det skulle vara Jonas Gardell-semit förra året då.

Nu vill jag egentligen inte tipsa er om att gå på hennes långa semi imorgon eftersom det krockar med seminariet Dark Places modererar, men… Välj själv, jag är glad att jag inte behöver fatta det beslutet!

1 tanke på “Mera Caitlin

  1. Pingback: Fredagsenkät | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s