Den slutgiltiga mässhögen

I dag försöker jag smälta alla intryck från bokmässan, verkligen tänka igenom mässan dag för dag för att minnas alla jag träffade, alla författare jag lyssnade till, alla tankar och reflektioner som väcktes. Ska försöka plita ner lite hållpunkter i enkätform senare tänkte jag, men tills dess får ni nöja er med en bokhögsbild – och det är ju inte så pjåkigt. Fyra inköp, två bytta, ett rec.ex. Majoriteten av böckerna är dessutom signerade, finfint.

20130930-112259.jpg

Och som om det inte vore nog med böcker hade Systrar & bröder dykt upp i postlådan och Snögloben plus Kroppspanik på biblioteket medan jag var borta. Nu letar jag bara efter en webbshop som säljer lästid så blir allt riktigt prima!

4 tankar på “Den slutgiltiga mässhögen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s