Bokcirkla på Helsingfors bokmässa!

Attention helsingforsare och andra som är på väg på Helsingfors bokmässa 24-27.10! Nytt för i år är att det på mässan ordnas åtta bokcirklar om aktuella böcker – och närvarande vid bokcirkeln är såväl författaren (mycket coolt) som en en bloggare (lite coolt). Bloggaren – jo, en av dem råkar händelsevis vara jag – bloggar efteråt om bokcirkeldiskussionen – men strunt i det nu: anmäl er i stället! Jag har länge önskat mig en egen bokcirkel, och nu får jag förvisso inte det, men åtminstone delta i en sådan och kolla hur det går till. Jag ska närvara vid den enda svenskspråkiga bokcirkeln och boken som avhandlas är Vinterkriget av Philip Teir, boken med det vrålsnygga omslaget och den fantastiska förstameningen ni vet. Torsdag kl. 16.00 blir det, men kolla även in ifall någon av de andra sju böckerna skulle passa eller intressera er mer!

oravakuva

De övriga böckerna är: Piippuhylly, Rakastaja, Kangastus 38/Hägring 38 (på finska), Central Parkin oravat ovat surullisia maanantaisin, Rautakolmio, Luonnonlaki, Lavatähti ja kirjamies – Rakkauskertomus.

OBS att förhandsanmälning krävs, den gör ni här! Ses vi?

8 tankar på “Bokcirkla på Helsingfors bokmässa!

  • Ja verkligen! Blir intressant att se hur det funkar, har inte möjlighet att närvara vid de andra cirklarna men får läsa de bloggrapporterna åtminstone 🙂 Är du på väg till mässan?

    • Jag är tyvärr bara på torsdag eftersom jag ska åka och kolla om den utbytande lillebrodern lever i München på fredag. Men kanske vi hinner ses över ett glas vin och en dreglande baby som förra året? 🙂

   • Tyvärr inte, har redan två andra grejer den här veckan som äter av min arbetstid. (Förvisso är den ena fysioterapi, så den måste jag ju inte kompensera i tid, men jobbet ska ju ändå göras.)
    Och jo, det ÄR knepiga tider. Då jobbar jag ju ändå i centralare Helsingfors, så det går ganska snabbt för mig att ta mig till Böle. Tänk på dem som har jobb med kontorstider och jobbar ännu längre ifrån!

    • Det är inte jag som har bestämt tiderna :/ Cirkeln är ju ganska lång också, tror det hade räckt med en timme? Men det får vi se, ser framemot att få följa den på nära håll, eftersom jag ju aldrig deltagit i någon bokcirkel över huvudtaget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s