De Augustnominerade

aug2Jaha, jag kanske inte behöver lista de Augustnominerade eftersom de finns här + på varenda bokblogg värd namnet just nu :). Två spontana kommentarer bara: Hurra för att Kjell Westö är nominerad, det är åtta år sedan Monika Fagerholm vann och så vitt jag minns har det inte ens varit några finlandssvenskar bland de nominerade sen dess? Och bu för att jag inte heller i år har läst en enda av de nominerade..! Westö köar jag till på biblioteket, och Bea Uusmas Expeditionen lade jag in ett inköpsförslag på förra veckan, men i övrigt är det fattigt. Är dock inte överdrivet sugen på att läsa någon annan av de nominerade förutom Sara Kadefors Lex bok, men kanske har jag fel? Vad säger ni som läst de nominerade?

De tre vinnarna av Augustpriset samt vinnaren av Lilla Augustpriset avslöjas 25 november.

8 tankar på “De Augustnominerade

  1. Pingback: 20 snabba | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s