Tre snabba om bokmässan

20131025-092702.jpg

1. Den kändes stor! Kanske är det något lillebrorskomplex jämfört med Göteborg som spökar hos mig, men jag går liksom dit och tänker mig att det ska kännas jättepluttigt och så blir jag positivt överraskad. Enorma och höga montrar, men fortfarande breda gångar så att man någorlunda smidigt kan ta sig fram.
2. Bloggarna blev ackrediterade i år, det tyckte jag var snyggt gjort av arrangörerna! Nu är ju biljettpriset såklart i helt annan klass än seminariebiljetterna i Göteborg, men det här med t.ex. inträdesbiljett, ett rum var man får ladda smarttelefon och själen, samt en lapp man kan fästa på sin blus och vara mallig över, det ska väl ändå inte vara omöjligt att få till åtminstone för ett begränsat antal bloggare även i Göteborg?
3. Själv kommer jag tyvärr inte att hinna till mässan något mer, men för liveuppdatering finns exempelvis hashtaggarna #hforsbokmassa och #kirjamessut på Twitter, samt livestream från Södergran-scenen (endast svenskt program!).

4 tankar på “Tre snabba om bokmässan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s