Avlägsen Stockholmsnatt

Stockholmsnatt av Pelle Forshed och Stefan Thungren
sthlmsnattJag bläddrade i Stockholmsnatt 3 på bokmässan i Göteborg, fnissade några gånger och bestämde mig, väl hemkommen igen, för att kolla om det fanns några album på biblioteket. Det fanns det ju, och först fick jag tag på Stockholmsnatt. Det utkom 2010 och utspelar sig ungefär 2008-2009, och vet ni, det märks. Kanske är det för länge sedan, kanske bor jag för långt bort från Stockholm, men det känns som en vass skildring av en väldigt specifik tid och plats som jag dock inte kan relatera till. Jag förstår för lite. I något skede kommer jag att få tag på det tredje albumet, kanske är det en tid jag känner igen bättre, som är mer jag. För jag gillar liksom idén, men nu blir jag mest utanför. Fast bilderna är roliga, det är i detaljerna det händer. Tygpåsar, t-shirttryck, design.

Stockholmsnatt finns även som blogg.

2 tankar på “Avlägsen Stockholmsnatt

  1. Pingback: Stockholmsnatt revisited | Bokbabbel

  2. Pingback: Hipsterstrippar | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s