Framåtblickande fredag

Jaha, var det kanske två veckor sedan jag trodde att våren 2014 skulle vara en tid då jag skulle hinna läsa lite hyllvärmare? Tji fick jag – till min glädje – för nu börjar det ju dyka upp allt möjligt intressant! Schildts & Söderströms katalog presenterar nya romaner av både Peppe Öhman och Mia Franck, pålitligt duktiga Karin Fossum och Anneli Jordahl har skrivit nytt och min favorit Moa Herngren är tillbaka bland vuxenromanerna efter ett inte helt lyckat besök i ungdomsgenren. Och att Linda Skugge skriver om sitt läsande och skrivande, det känns intressant! Vem i bokbloggarmaffian är inte en constant reader liksom?

På engelskspråkigt håll levererar åtminstone Harlan Coben och Elly Griffiths troget. Nytt på kommande även av gamla trotjänare som Jennifer McMahon och Erin Kelly, och vad gäller andra bokbabbelkompatibla författare på det språket tänker jag mig att t.ex. Helena ”Önsketankesgooglaren” Dahlgren, Calliope och Lingonhjärta kommer att tipsa mig om fler böcker att längta efter.
Har ni hunnit bläddra i vårkatalogerna redan? Vad ser ni fram emot?

3 tankar på “Framåtblickande fredag

  1. Jag har knappt vågat bläddra vårkatalogerna ännu. Att Läsa Högen är alldeles för stor redan, men precis som du inser jag att våren kommer med spännande nyheter. Kan man få ledigt för att ligga hemma och läsa tro 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s