Lyxig ögongodis-bok

Welcome Home av Leila Lindholm och Ulrika Magnusson
welcomehomeFörutom böcker knarkar jag inredningstidningar en masse. Inredningsböcker not so much, men hade hört gott om den här boken (en icke namngiven trevlig förläggare ryktas rentav ha skapat en Pinterest-mapp i författarens ära ;)) och var inte sen att reservera den på biblioteket (hur ofta skriver jag inte den meningen nuförtiden förresten? Länge leve biblioteken!). Och oh la la, här var det ögongodis för hela slanten. Lite onödigt ”pyntig” känns boken ibland, själv vill jag inte ha riktigt så där många grejer framme. Skulle heller inte ”våga” ha så där mycket färg. Men ändå, vilken härlig bok att bläddra i! Teman enligt hemmets olika rum, fotografier och texter och tecknade bilder, planskisser, inköpsställen. Och den känns så lyxig också, med tjocka, halvmjuka pärmar, tjockt matt papper och ett inkluderat bokmärke. På Leilas blogg kan ni se en liten sneak peak ur boken. Jag blir sugen på att äga boken själv, för till skillnad från många andra coffee table-böcker känns den här som en bok man faktiskt skulle bläddra i flera gånger, faktiskt läsa och använda. Min favorit av kapitlen tror jag är det om hemmakontoret, men alla är inspirerande på sitt sätt. Vill liksom inte lämna tillbaka den till biblioteket…
Oslagbart julklappstips till dig själv eller någon i din närhet som är ens det minsta intresserad av inredning!

2 tankar på “Lyxig ögongodis-bok

  1. Det verkar vara en sån typ av bok man känner att man måste ha, kan riktigt känna hur mjuk den är och tyngden av den i min hand…äh jag ger den till mig själv tror jag, det är oftast jag själv som ger mig de bästa klapparna ändå! Förresten gillar jag din blogg, du är välkommen att kika in i min än så länge blygsamma blogg om min väg till egenutgivning. Allt gott!

    • Ja, en lyxig bok man vill äga, och man kan kanske motivera det med att det finns en hel del matnyttiga tips också 🙂 Och visst ger man de bästa (bok)klapparna själv, det stämmer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s