Storm i bokvärlden

Hej vad det har blåst i bokvärlden denna vecka! Massolit köper Forma Books, och det är ju rätt spännande med David som köper Goliat. Och på tal om Forma gick ju den friska fläkten och fellow pocketshopparen Marcusbiblioteket och vann titeln årets bokblogg – märk alltså hur även jag försöker claima lite bekantskap och band till denne bokbloggarmaffians omtyckte guldgosse. Bloggambassadörerna, göteborgarna, pocketshopparna; alla står vi där och river och sliter i Marcus ;).

Väldigt trist att höra var det att X Publishing lägger ner på grund av privata skäl. Det var ju faktiskt X som gav oss Melina Marchetta, Carol Rifka Brunt, Jessica Johansson m.fl., ett litet förlag med stora namn och fina böcker. Hoppas det finns intressenter som kan ta över och förvalta på ett vettigt sätt!

6 tankar på “Storm i bokvärlden

  1. Åh vad jag blir smickrad av att du vill claima lite bekantskap med mig! Men vi har ju faktiskt snott kaffe ihop, det är ju ungefär som att ha blodsband ju!! Eller var det precis efter jag träffat dig första dagen på mässan som jag snodde kaffe? Om någon läser detta så skyller vi på Nina hur som helst eller hur.

    • Eftersom jag inte dricker kaffe var jag nog inte med nej, men minns att ni drog iväg på jakt när vi träffats ja. Så jag var NÄSTAN med. Så jag är typ som en styvkusin kanske, blodsbandsmässigt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s